Noile amortizoare TTX1Air si TTX2Air de MTB

La sfarsitul lunii Octombrie, Ohlins a marit gama de amortizoare TTXAir disponibile pentru mountainbike-uri, astfel incat vom avea la dispozitie doua variante, intitulate TTX1Air si TTX2Air. Ambele versiuni combina functia superioara de amortizare a sistemului TTX impreuna cu un nou design pentru partea de arc pneumatic, oferindu-ne, pe langa de performante mai mari de amortizare, si o rezistenta îmbunatatita, alaturi de reglarea foarte simpla.

Ohlins TTXAir

Noul TTX1Air este un amortizor compact cu suspensie robusta pe aer, cu o singura camera. Acesta se va regasi in gama alaturi de amortizorul actual cu camera dubla, redenumit TTX2Air. Gama mai variata ne va permite sa optimizam cerintele privind volumul de aer pentru orice cursa, progresivitate a cursei sau rata a cursei.

 

 

TTX1Air ofera aceleasi performante ca si TTX2Air, dar intr-un pachet mai compact, cu o singura camera, si este potrivit pentru biciclete cu o curba de amortizare mai liniara, cu o nevoie mai mică de volum de aer si un nivel de progresivitate mai scazut. TTX1Air are un nou design, este mai subțire si se potrivește cu mai multe modele de cadre. Datorita designului compact, TTX1Air cântărește cu 60-80 de grame mai putin decat TTX2Air.
Un simering de etansare propietar, alaturi de noul sistem de ungere a camerei de aer, reduc frictiunea si ofera performante constante intre intervalele de service. Ohlins a crescut si presiunea maxima a aerului pentru a face fata unei game mai largi de utilizatori și a cerintelor eMTB.

3 different lengts

In timp ce TTX1Air este un amortizor perfect pentru bicicletele cu o curba de soc liniara, TTX2Air ofera o libertate mai mare de a regla curba de amortizare datorita designului cu doua camere si a posibilitatilor de a modifica spatiul interior (prin intermediul distantierelor). Ambele amortizoare dispun de trei poziții de reglare a HSC (Compresie de mare viteza).

 

In incheiere, iata cateva caracteristici cheie ale celor doua amortizoare:

• Tehnologie TTX (foarte ajustabila pe partea de supapa de compresie)
• TTX2 Air – Design cu camera dubla de aer , cu volum mai mare de aer atat in camera pozitiva, cat si in cea negativa
• TTX1 Air – Design cu o singura camera, optimizat pentru legaturi liniare si spatii mai mici de instalare
• TTX1 Air – Design compact al end-eyeului, ce permite instalarea pe o gama foarte larga de cadre
• Reglaje disponibile: HSC (High-Speed Compression), LSC (Low-Speed Compression) si Revenire (Rebound)
• Mod de catarare (platforma)
• Distantiere pentru camera de aer incluse standard in pachet
• Disponibile in lungimi Standard Metric de 190/210/230 mm
• Disponibile in lungimi in format Metric Trunnion de 165/185/205 mm lengths
• TTX2 Air – Presiune maxima de aer crescuta pana la 325 PSI. TTX1 Air – Presiune maxima de aer crescuta pana la 300 PSI
• Preturi de vanzare: TTX1Air – 676.80 EUR+TVA; TTX2Air – 733.20 EUR+TVA

Mai multe detalii puteti afla la: robert@rams21.ro / telefon 0722.500.254.

Pentru detalii despre gama TTXAir ne puteti contacta la: robert@rams21.ro / 0722.500.254

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>