OHLINS Test Days

In cadrul celei de-a 5-a editii a RAMS Fun Ride, am pregatit o supriza pentru cei ce isi doresc un upgrade al suspensiei moto, dar nu stiu daca investitia le este sau nu benefica. Am invitat astfel tehnicieni ODTC care vor veni cu suspensii OHLINS, pe care le vor monta pe motocicletele celor inscrisi la acest test.

ohlins suspensii moto romania

Practic, inainte de achizitie, puteti testa suspensia si diferitele moduri de setare, astfel incat sa vedeti avantajele, performantele si confortul pe care o suspensie premium vi le poate oferi. Din cauza logisticii implicate in acest test, numarul persoanelor care vor putea beneficia de acest program este limitat la 4 persoane si implica o solicitare in prealabil. Pe colegul nostru responsabil cu divizia moto a RAMS Motorsport il puteti contacta fie prin email la alex [@] rams21.ro, fie telefonic la 0733.337.267. Inscrierea si testarea nu implica niciun cost din partea celor inscrisi.

test moto romania

RAMS Fun Ride deschide sezonul moto in 2018 in weekendul 24-25 martie. Este o intrunire a pasionatilor moto off-road si nu numai. Intrarea este libera atat pentru rideri, cat si pentru vizitatori. TCS Racing Park Ciolpani, circuitul care gazduieste acest eveniment, are atat trasee de motocross, cat si de enduro. Nu i-am uitat nici pe cei mici, fiind desenat de catre Adrian Raduta un traseu special pentru juniori.

 

RAMS Fun Ride. 24-25 martie 2018. TCS Racing Park Ciolpani – sos. Bucuresti Ploiesti DN1, km. 37. A cincea editie. Include test ride OHLINS!