Service suspensii …. la distanta

In ultimii 5 ani, divizia de suspensii a serviceului moto RAMS Motorsport a cunoscut o crestere spectaculoasa. Parte datorita faptului ca am devenit importatori oficiali in Romania a sistemelor de suspensie profesionale OHLINS, parte a faptului ca din ce in ce mai multi rideri inteleg importanta servisarii CORECTE a unei furci si a unui amortizor.

ohlins romania

Fapt care ne bucura si ne impulsioneaza sa ne dezvoltam si mai mult segmentul de service suspensii. De aceea am lansat oficial un program de “servisare la distanta” si am inceput sa il facem cunoscut. Acest program functioneaza de cativa ani printre clientii fideli RAMS Motorsport.

Cum functioneaza:

  • demontezi furca / amortizorul de pe motocicleta;
  • le trimiti prin curier rapid la adresa RAMS Motorsport, Traian 20, Otopeni, IF;
  • noi facem revizia si inlocuim piesele necesare;
  • expediem inapoi tot prin curier rapid suspensia inapoi catre tine.

Cat dureaza? Daca trimiti suspensia luni si ajunge la noi marti, cel mai tarziu miercuri noi o punem la curier, urmand ca la tine sa ajunga joi. Timpul de lucru la o furca este in medie de 3 ore, in cazul in care piesele sunt pe stoc si nu necesita piese speciale care trebuiesc comandate din stoc extern.

Cat costa? Intrebarea pe care o punem toti, dar care in acest caz, variaza in functie de complexitate (ore de manopera) si piese necesare (revizie simpla sau si piese uzate ce necesita inlocuire).

Cum iei legatura cu noi? Alex este colegul insarcinat cu divizia moto a serviceului RAMS Motorsport. Pe el il poti suna la 0733.337.267 sau e-mail la alex [@] rams21.ro. Adresa garajului unde ne gasesti si unde ne poti trimite suspensia este str. Traian, nr. 20, Otopeni IF (dreapta din DN1 pe langa Mega Image Otopeni, la circa 15 minute de Arcul de Triumf).

service moto