Service suspensii pentru posesorii de motociclete BMW GS

Cum poti economisi cateva mii de euro, in cazul in care esti proprietarul unei motociclete BMW GS1200 cu sistem de amortizare ESA? Apeland la serviciile RAMS Motorsport si Suspensii RAMS. Pentru ca noi iti putem reconditiona un amortizor aparent neservisabil, ce se inlocuieste cu totul in cazul uzurii sau defectarii.

Si pentru ca ne ocupam cu suspensii moto de cativa ani buni, iar mecanicii nostri au beneficiat de numeroase stagii de pregatire alaturi de specialisti, precum cei de la fabrica KYB, am montat o valva speciala de incarcare. Facand astfel dintr-un obiect aparent de unica folosinta, un amortizor capsulat, unul pe care il putem servisa fara prea mari batai de cap.

Vrei sa ne vizitezi serviceul? Te asteptam in str. Traian, nr. 20, Otopeni, IF, la 15 minute de Arcul de Triumf (drepta din DN1 pe langa Mega Image Otopeni si apoi prima strada la dreapta). Il poti suna oricand pe colegul nostru Alex Popescu la numarul de telefon 0733.337.267 sau e-mail la alex [@] rams21.ro pentru programare in service sau intrebari aditionale.

 

Tags:  ,