Service suspensii

De ce este atat de necesara servisarea suspensiilor? Simplu! Pentru control si siguranta! Odata cu trecerea timpului, uleiul din interiorul furcilor fata sau al amortizorului spate isi pierde din proprietati, datorita miscarii suspensiilor. Uleiul din interiorul suspensiei va suporta cicluri repetate de incalzire – racire datorita cursei furcii sau a amortizorului. Si, asemenea uleiului din motor, acesta va trebui schimbat. Odata cu simeringurile de praf si de ulei, ce au rolul de a proteja interiorul si a nu permite, asa cum le spune si numele, prafului sa intre in interior sau uleiului sa iasa. Simeringurile, fiind de cauciuc, vor suferi tot din cauza efectului termic.

Toti acesti factori duc la schimbari de comportament pe sosea a motocicletei, atenuarea socurilor nemaifiind la fel de lina, fapt ce poate cauza pierderea controlului in curbe sau pe suprafete denivelate.

De ce sa va servisati suspensiile la RAMS Motorsport? Pentru ca noi am inteles inca din 2005 importanta unei suspensii bine reglate, datorita participarilor noastre la curse de motocross si supermoto, nationale sau internationale. Schimbul de experienta intre mecanicii nostri si mecanicii unor echipe de uzina, precum si training-uri de specialitate cu ingineri de la KYB (Kayaba), atesta faptul ca stim despre ce vorbim in ceea ce priveste acest segment moto.

Ce servisam? Pe scurt, tot! Orice furca, Ohlins, WP, Showa, Marzocchi, Fox. Avem atat scule de origine, cat si manufacturate de noi.

Pentru orice alte intrebari legate despre service-ul RAMS Motorsport, il puteti suna pe Alex la 0733.337.267 sau alex [@] rams21.ro

Dati-ne un LIKE pe Facebook, si astfel veti primi notificari si update-uri cu ceea ce ne intra in atelier.

furca wp ohlins